Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Animatie Animatie

MAKEN WAT ER NIET is:Animatie

Wat woorden niet kunnen beschrijven, wat de camera niet kan filmen, kan worden geanimeerd. In een wereld vol complexe processen en vraagstukken biedt een bewegende visual houvast mits met enige inspiratie bedacht, uitgevoerd en goedgekeurd. Welk complex of onzichtbaar proces wil jij in beeld brengen?
Play Video

je hebt een animatie nodig?

Soms weet je het zeker, een animatie is het antwoord op de vraag: hoe gaan we dit inzichtelijk maken. Animatie is een breed vakgebied en wij werkten aan onderdelen van films en videos en we werkten aan eigen werk. Ken je Purno de Purno nog? zo begon het allemaal….

je hebt een animatiestudio nodig?

Voor grotere projecten, voor een flinke bak werk, voor stop-motion opdrachten, of green screen opnames. We hebben een goed uitgeruste kleine animatiestudio en weten verder alle goede plekken in Rotterdam voor animatie te vinden. We werken elk jaar met stagaires en delen graag onze kennis en ervaring met jou. 

je hebt een animator nodig?

Je hebt al je concept maar zoekt een ervaren personen of team die jouw geanimeerde ideeen tot leven kunnen wekken. Daar zijn we voor in! We kennen de animatie wereld goed en zijn graag je ingang. 

Kickuh joh, doe mij er maar een.

Cool, drop even een lijntje of bel met 010-2613065 dan komen we meteen tot zaken. Of kijk even naar wat voorbeelden van ons werk hieronder. Tot snel!

SAMENWERKEN? MEER WETEN? LAAT JE HOooooooooREN!

video producties

We maken al meer als 20 jaar films en video. We zijn video experts en YouTube goeroes. Van reclame tot registratie, van product- tot muziekvideo.

Video partner

Ben je actief in de marketing en communicatie sector en wil je video diensten aanbieden? Wij zijn een betrouwbare partner voor white label videodiensten.

Zakelijk Vloggen

Vloggen is een vak apart. Van presentatie tot onderwerpskeuzes, van opnames tot montage, we begeleiden jou of je teamleden naar professionele vloggers.

VIDEO MARKETING STRATEGIE

We ontwikkelen video marketing strategien voor start-ups, internationale conglomeraten en alles ertussen. Een goede strategie staat als een huis en daar kan je als ontvanger niet omheen.

contact