Over ons

Join the content revolution

MISSIE

Wat we willen

De kracht van video voor jouw organisatie is een gegeven, maar krijg je wat je wilt ook in beeld? De stap tussen goed idee en uitvoerbare plan is waar wij het verschil maken. Iedereen kan een camera bedienen of met een Instagram- filtertje een foto opleuken. Om te gaan van idee naar kijk- en klikbare content is toch andere koek.
Koek die wij wel lekker vinden. We helpen, adviseren en sturen je, zodat je weet wat je krijgt en krijgt wat je weet. Zonder verrassingen. Dat is ons manifest: Een visie op betere content.

OVERTUIGING

Wie wij zijn

Wij vormen samen RenderRebels, een productiepartner voor de marketing en communicatie sector. Content verzinnen, maken en klaarzetten voor distributie, dat is ons metier. Van animatie tot TV-commercial, van fotoshoots tot event registraties.
We deden dit al jaren onder onze eigen vlag en nu samen ten strijde. Wij zijn tegen middelmatige content, online en op televisie. Daar willen we wat aan doen. Als rebels team van media specialisten met elk een eigen inbreng. Sander is een prijswinnende animator. Joost is een ervaren filmer en Rutger is een door de wol geverfde producent. Samen zijn we een creatief Rotterdams mediaproductie bureau.

Het team

Rutger van Geelen
A.K.A. REBEL ONE
Joost van Baardewijk
A.K.A REBEL WITHOUT A CAUSE
Sander Alt
A.K.A. REBEL ROUSER

RenderRebels in cijfers

Creativiteit valt niet te kwantificeren, maar met een beetje kunst en vliegwerk hebben we toch wat gegevens bij elkaar geschraapt. Wellicht niet allemaal super relevant maar wel sprekend over hoe wij willen samenwerken. Niet als onpersoonlijke zakelijke entiteit, maar met hart, humor en toewijding. We streven naar een gezamelijk doel: goede content voor dat ene project, en dat kunnen we als geen ander.

1428
Videos
652
Clienten
23
Videopartners