RenderRebels RenderRebels

De Woensdag

ARBEIDSBEMIDDELING, NIET ALTIJD EVEN MAKKELIJK

Waar kleine organisaties groot in kunnen zijn. De Woensdag is met een klein team in Den Haag en 20 plaatsingsmanagers in het heel het land, uitgegroeid tot het beste alternatief voor re-integratie, mediation,a fkoopsommen en de leiband van het UWV.Wat De Woensdag doet is wat we eigenlijk allemaal willen, maar hoe kan je dit succesvolle maar kleinschalige project nu goed onder de aandacht brengen bij de werkgevers. Dat doe je door een helder uitleg animatie over wat je nou eigenlijk doet. En dat kan je dan delen, tijdens een zakelijk gesprek, online, of in een presentatie. En allemaal weer in de stijl van de organisatie.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Social elephant
In opdracht van:
De woensdag
Productie:
Renderrebels
Socailelephant
RR_logo_stars_kl2

ANIMATIE VOOR EEN COMPLEX PRODUCT

Hoe breng je een product voor meerdere doelgroepen aan de man. Door een duidelijke uitleg en indeling van je animatie video. En door niet ‘arbeidsongeschikt’ om te zetten in ‘pijn in je rug’ zo maak je het een stuk behapbaarder.

Een animatie van een complex verhaal kan je uittekenen als een boomdiagram. Wie, wat, waar, wanneer en hoe. Heb je al die punten helder dan kan je gaan schuiven en nadenken over hoe je die in een logisch verhaal wilt gieten.

Share Project :