RenderRebels RenderRebels

EMI

ANIMATIE EN SOCIAAL ECONOMISCHE PROBLEMATIEK

EMI is een relatief jonge organisatie dat studenten een kans biedt om in de praktijk ervaring op te doen in Rotterdam Zuid. Het is een van de twee expertise centra van de hogeschool Rotterdam. EMI richt zich voornamelijk op de sociaal economische problematiek in Rotterdam Zuid. EMI is een onderdeel van het nationaal programma Rotterdam zuid. (NPRZ)

Aan ons de vraag om met behulp van een animatie de veelzijdige activiteiten van EMI in beeld te brengen. Een informatieve animatie maar ook een die studenten aanzet om contact te zoeken met EMI om daar aan de slag te gaan met een project.

We hebben gekozen om te werken met “echte studenten” en deze tegen collages te plaatsen. Dit gaf ons de mogelijkheid om de verschillende activiteiten van EMI goed en herkenbaar in beeld te brengen.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Hogeschool Rotterdam
In opdracht van:
EMI
Illustraties:
Caroline Ellerbeck
Voice-Over
Elten Kiene
Productie:
Renderrebels
RR_EMI
RR_Logo_Hogeschool-Rotterdam
RR_logo_stars_kl2

ANIMATIE VOOR VISUALISATIE

Hoe breng je in beeld wat geen beelden heeft. Concepten, bewegingen, plannen en nieuwe procedures. De wereld is er vol van, en ze moeten in beeld gebracht. Daar is een animatie uitermate geschikt voor. Want zeg nou zelf, hoe had dit anders gemoeten?

BIj animatie is het ontwikkelen van een visuele stijl eigenlijk het halve werkt. Daarvoor gebruiken wij geen vooropgezette beeldbanken, maar gaan we old-skool. Eerst met potlood, dan met stylus op de touchpad.v

Share Project :