RenderRebels RenderRebels

Fruitzooitje

EEN JONGE DOELGROEP VOOR EEN SERIEUZE ZAAK

Het fruitzooitje is geïntroduceerd om kinderen spelenderwijs bewust te maken van gezonde voeding. Zij representeren het lespakket “stoeretraktaties”; een heel gevarieerd lespakket bestaande uit een bordspel, speelkaarten, animaties en een les/doe boekje. Urrebuk heeft dit samen met een aantal partijen gerealiseerd. De opdracht kwam vanuit “De mannen van Rijnland” in opdracht van de Aartsenfruit Kids Foundation. De mannen van Rijnland waren verantwoordelijk voor de productie.

De grafische vormgeving en de website werd verzorgd door Antenna-men. Al het fantastische illustratie werk is gemaakt door Caroline EllerbeckAlies Kool heeft de scripts geschreven voor de animaties en heeft tevens de nodige input gegeven voor de inhoudelijke kant van het project. Urrebuk bracht deze specialisten bij elkaar om gezamenlijk tot een mooi lespakket te komen.

Het pakket wordt nu volop getest in de regio Breda met als doel om het pakket uiteindelijk landelijk te lanceren.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Aartsenfruitkidsfoundation
In samenwerking met:
De mannenvanrijnland
Illustraties:
Caroline Ellerbeck
Productie:
Urrebuk / Renderrebels
RR_mannenvanrijnland_logo
RR_aartsenfruitkidsfoundation_logo
RR_logo_stars_kl2

ANIMATIE VOOR VISUALISATIE

Hoe breng je in beeld wat geen beelden heeft. Concepten, bewegingen, plannen en nieuwe procedures. De wereld is er vol van, en ze moeten in beeld gebracht. Daar is een animatie uitermate geschikt voor. Want zeg nou zelf, hoe had dit anders gemoeten?

BIj animatie is het ontwikkelen van een visuele stijl eigenlijk het halve werkt. Daarvoor gebruiken wij geen vooropgezette beeldbanken, maar gaan we old-skool. Eerst met potlood, dan met stylus op de touchpad.

Share Project :