RenderRebels RenderRebels

Future Proof award

FUTUREPROOF? DAAR GAAN WE ALLEMAAL TOCH VOOR!

De levensmiddelenindustrie is letterlijk omsloten door stevige muren, juist om veilige en hygiënische productie te borgen. Best jammer dat deze industrie hierdoor onzichtbaar is. Want het niveau van innovatiekracht, kwaliteit en verduurzaming in de levensmiddelenindustrie is hoger dan ooit. Voor jongeren liggen er binnen deze branche hele mooie kansen. Zeker als ze interesse hebben in techniek. En de kans op een baan is groot. Daarom organiseerde het FNLI FutureProef, met als hoogtepunt de Week van de Levensmiddelenindustrie. Onze opdracht was om een video te maken waarin Denis Weening lagere scholen opriep om mee te doen aan een prijsvraag om de levensmiddelenindustrie meer aandacht te geven.
De video is in zijn geheel opgenomen met een drone.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
FNLI
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_FNLI
RR_logo_stars_kl2

BEKENDE NAMEN

Gebruik maken van de bekendheid en herkenbaarheid van een Bekende Nederland, of Beroemde Wereldburger heeft voor- en nadelen. Je begint meteen met een zekere herkenbaarheid, maar de bekendheid moet niet voelen alsof er een bak geld tegenaan gesmeten is. Reken maar dat bekende Nederlanders zich goed laten betalen voor het gebruik van naam en beeldtenis. Dat is dan ook meteen het nadeel. Je productiebudget wordt snel kleiner bij het inhuren van een bekend talent.

Dennis was cool. Hij past binnen de doelgroep van deze videos, maar was ook bereid om een gek netje op te zetten voor deze video. Maak van te voren en met een agent of management goede afspraken over niet alleen aan gage, maar ook werktijden, terugkom momenten, post-productie en veto recht op de gemonteerde beelden.

Share Project :