RenderRebels RenderRebels

Interpolis – Rabobank Marketeersdag

WERKEN VOOR DE KLANT VAN DE KLANT

Interpolis organiseert voor de Rabobank marketeers een jaarlijks evenement. Op dat evenement zijn er verschillende momenten voor video producties, zo is er elk jaar weer een aantal Rabomarketeers die worden geïnterviewd over de status van de markt en de ontwikkelingen daaromtrent, is er een registratie van de dag zelf, maar ook een case-videos.
Aan de hand van de informatie uit deze case-videos kan de marketeer op interactieve wijze gedurende de dag uitleg krijgen over de laatste ontwikkelingen voor een gelijksoortige case of Cees. Wij maakten deze Cees-video op basis van een buyer persona beschrijving van de organiserende partij. Wij schoten zelf alle beeldelementen en bedachten op basis van de huisstijl van Interpolis deze animatie.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Interpolis
Illustraties:
Niels Lanfermeijer
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_Interpolis
RR_logo_stars_kl2

VIDEO VOOR EEN KLEINE DOELGROEP

Niemand heeft deze video gezien, behalve jij zojuist en de kleine selecte groep mensen die via de Rabobank een harstikke leuke dag hebben gehad. Dat is vaak bij video niet het geval. De inzet en kosten van een video maken het een product dat je meerdere keren, op meerdere kanalen en voor een brede doelgoep wil inzetten. Deze video en de serie van deze video’s niet. Op de dag zagen slechts enkele tientallen mensen deze video. Toch wel speciaal dan.

De combinatie van fotografie en collage technieken en de twee dimensionele aard van deze video zijn typerend voor RenderRebel Sander. Dit is een stijltje waar hij zich thuisvoelt en waar hij snel en soms wel eens te makkelijk grote stappen kan maken. De collage techniek is hier echt goed gebruikt, waardoor het mogelijk was animatie te maken voor een kleine groep.

Share Project :