RenderRebels RenderRebels

Nationale Nederlanden

CHANGE MANGEMENT IS INFORMEREN.

Informeren van interne stakeholders in het change management proces van de nieuwe manier van werken (agile) bij Nationale Nederlanden (NN). Uitsluitend voor medewerkers van Nationale Nederlanden die in aanraking komen met de nieuwe manier van werken. Dit project werd gefaseerd uitgevoerd.

Voor deze video was er vanuit de klant al een script en een beeldbank die voor ongeveer 80% voldoende was om ingezet te worden voor deze animatie. Wij gaven advies en verbeterde het script zowel inhoudelijk als om het beter te laten passen op een animatie.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Nationale Nederlanden
In opdracht van:
Conspiracy sinc
illustraties animatie:
NN beeldbank /urrebuk
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_Conspiracysinc
RR_NNlogo
RR_logo_stars_kl2

INTERNE BEELDBANK

NN houdt zelf een interne beeldbank bij. Dat is makkelijk want alle medewerkers kunnen hier uit putten en dus ook eventuele leveranciers van visuals. Dat was dan ook de basis voor de animatie die overigens alleen intern is vertoont.

Bij veel projecten verzorgen we niet een video of een animatie maar de visuals. We maken dan in samenspraak met een grafisch ontwerper en de communicatie afdeling ook vlaggen, pennen, menukaarten, flyers, video, registraties en presentaties.

Share Project :