RenderRebels RenderRebels

NHOW

RECRUITMENT MET VIDEO

In de Rotterdam is het designhotel Nhow van de hotel keten NH hotels gevestigd waarvan IN10 de communicatie doet. Voordat het hotel geopend werd was de opdracht aan IN10 om op een creatieve manier personeel voor het hotel te rekruteren. Voor deze opdracht werd o.a. video ingezet voor social media om jongeren uit Rotterdam op te roepen zich aan te melden voor het recruitmentsfeest in de Rotterdam. Aan ons werd gevraagd om de video te produceren.
Tevens bedacht IN10 om in plaats van een geprinte ‘what to do in Rotterdam’ gids aan te bieden voor de gasten van het NH hotel, video in te zetten waarin verschillende Rotterdammers met faam vertellen over hun favorite plekjes in de stad. Deze video’s werden door ons geproduceerd.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Hogeschool Rotterdam
In opdracht van:
EMI
Illustraties:
Caroline Ellerbeck
Voice-Over
Elten Kiene
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_IN10
RR_logo_stars_kl2

WERVENDE VIDEO

Video kan overtuigen, maar ook helpen. Helpen bij het vinden van een baan. De jonge doelgroep bevind zich online en dus is deze video een eyeball magneet.

Over de vraag voor een video heenstappen is iets wat we vaak doen, wat is de reden achter de uitvraag, en kan dat ook anders? In dit geval een recruitingscampagne die we samen met IN10 hebben vormgegeven

Share Project :