RenderRebels RenderRebels

Novatug

HOE LANCEER JE EEN BOOT ZONDER BOOT

Nova Tug heeft de  sleepboot industrie op zijn kop gezet met een geheel nieuwe manier van slepen. Deze animatie is gemaakt om de maritieme sector te informeren over de mogelijkheden en de voordelen van de Nova Tug sleepboot. Hierin komt de noodzaak tot vernieuwing ruimschoots aanbod.

De huidige ontwikkelingen in de scheepvaart vragen om aanpassingen van de sleepdiensten. Daarnaast spelen er economische belangen mee die om innovatie vragen. Deze belangen worden aangehaald om ook investeerders aan te trekken. De opdrachtgever had een groot probleem daar de eerste sleepboot in aanbouw was, maar er wel gestart moest worden met de verkoop van de boot. Waal aan de Maas (WADM) was verantwoordelijk voor de opzet van een nieuwe sales en markering campagne en een centraal onderdeel zou een anumatie moeten zijn. De visuele stijl en teksten zijn geschreven en ontwikkelt door een samenwerking van WADM en RenderRebels, de animatie, voice-ove ren soundtrack is van RenderRebel Sander. Bij Waal aan de Maas was Anoep Chowhari verantwoordelijk voor de Art Direction en de illustratie stijl.

De video is bedoeld om de bezoekers te informeren over de tentoonstelling en ze aan te zetten om ook zelf aan de slag te gaan met de beschikbare materialen. Zo kun je zelf een bosje bloemschikken, de auto poetsen en zo meer. De video is geplaatst bij de ingang van de tentoonstelling zodat bezoekers er direct mee geconfronteerd worden.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Nova Tug
In opdracht van:
Waal Aan De Maas
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_WADM
RR_logo_NOVATUG
RR_logo_stars_kl2

ZWART-WIT EN BLAUW

Vooral als je brand een hele sterke kleur heeft, dan is deze animatiestijl erg herkenbaar. Novatug had een blauw, en daar konden we wel iets mee. De combinatie van een 2-D wereld, met een soort 3-d camera werkt heel goed vinden we zelf. Dat mag, het is onze website.

2d of 3d, in theorie erg verschillende maar in de praktijk toch af en toe lastig te scheiden. Ook een 2d animatie werkt met diepte en kan van as veranderen als de onderwerpskeuze hie rom vraagt. De beste animators kunnen spelen met dit gegeven.

Share Project :