RenderRebels RenderRebels

Paleis Het Loo

TENTOONSTELLINGEN EN INTERACTIVEIT

Voor Paleis het Loo maakten we deze video ter introductie op de tentoonstelling “Paleis Reis, aan de slag”. De tentoonstelling is voor kinderen en bedoeld om kennis te maken met het personeel in en om het Paleis het Loo. Zo kun je onder andere kennismaken met de koetsier, de bloemist en de architect.

De video is bedoeld om de bezoekers te informeren over de tentoonstelling en ze aan te zetten om ook zelf aan de slag te gaan met de beschikbare materialen. Zo kun je zelf een bosje bloemschikken, de auto poetsen en zo meer. De video is geplaatst bij de ingang van de tentoonstelling zodat bezoekers er direct mee geconfronteerd worden.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Paleis het Loo
project buro Scheffers
Illustraties:
Buro Scheffers
Video
Joost Filmt
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_Projectburo-Scheffers
RR_Logo_Palijs-Het-Loo_grijs
RR_logo_stars_kl2

KINDEREN ZIJN HINDEREN

Riep mijn oma altijd, maar communicatie naar kinderen is pas echt lastig. De snelheid van veranderingen in de jaren voor je 18e verjaardag kan zo snel gaan. Wat is cool en wat is niet cool veranderd per week. Een beetje een goede tone-of-voice vinden kan het beste door doelgroeponderzoek.

BIj animatie is het ontwikkelen van een visuele stijl eigenlijk het halve werkt. Daarvoor gebruiken wij geen vooropgezette beeldbanken, maar gaan we old-skool. Eerst met potlood, dan met stylus op de touchpad.

Share Project :