RenderRebels RenderRebels

Picatypen

TV COMMERCIAL OF ONLINE BRANDED CONTENT?


Pica Typen is de typecursus van Blink. Naar aanleiding van spectaculaire weetjes over landen, dieren & gebouwen leren kinderen blind typen. Kinderen krijgen extra begeleiding van een persoonlijke typecoach. Deze coach volgt de resultaten en geeft extra motivatie en tips wanneer dat nodig is. Binnen 12 weken kun je het typediploma al halen.

Voor Blink uitgevers groep maakten we een 9 tal 10-secondenden durende commercials om de type cursus PicaTypen te promoten. We besloten om de 9 meest interessante en leuke feiten uit de typcursus uit te kiezen en hebbem daar de commercials omheen gemaakt. Deze opdracht kregen we na het winnen van een pitch uitgezet door Blink en Alies Kool van bureau “Met de Jeugd” Samen met Alies hebben we de commercials verder uitgewerkt en vormgegeven.

Alle commercials zijn uitgezonden op de Nederlandse en de commerciële zenders en worden voorlopig elk jaar herhaald.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Blink uitgevers
Illustratie / Animatie 
renderrebels
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_Blink
RR_ST_Picatypen-03
RR_logo_stars_kl2

TV COMMERCIALS VOOR EEN PRIKKIE

Nog steeds een van de meest populaire, meest effetieve manieren om je marketing boodschap in beeld te brengen. Laat je niet overtuigen door alle online marketing goeroes, de cijfers spreken voor zich: een TVC is nog altijd het summum als het gaat over bereik, conversie en dus ROI.

Budgetteren voor een TVC heeft altijd twee grote pijlers. Aan de ene kant de maakkosten van de TVC, hoeveel budget maak je hiervoor vrij. Aan de andere kant is er de inkoop van zendtijd. Prijzig voor heel kort. Die twee moeten in balans zijn.

Share Project :