RenderRebels RenderRebels

RDM

ANIMATIE EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Als advies voor deze animatie bedachten we dat het goed zou zijn om de aantrekkingskracht van de RDM innovation dock in beeld te brengen aan de hand van een succesverhaal. Dit werd de WasteShark. We vertellen in de animatie het verhaal van de WasteShark, van idee tot process tot succes, allemaal dankzij innovation dock. Onze call to action was dan ook: heb je ook een goed idee, kom naar innovation dock en we helpen je verder, maar we hebben dus niet gekozen om een expose te doen van alle mogelijkheden en optie maar juist te focussen op een goed succesverhaal: Een apparaat dat plastic en andere rotzooi uit het water haalt.

Distributie via internet, presentaties en social media.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Havenbedrijf Rotterdam
In opdracht van:
RDM werf
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_Havenbedrijf
RR_Logo_RDM
RR_logo_stars_kl2

CASUS VERSUS CONCEPT

Wil je een complex concept vertellen, vooral op sociale media, doe het aan de hand van een ankedote of casus. Door aan de hand van een makkelijk begrijpbaar narretief een complex voorstel voor het voetlicht te brengen. Iedereen snapt een casus, en uiteindelijk dan ook de gedachte erachter. En het levert iets op wat mensen zowel offline als online kunnen ‘sharen’

Uitleggen is altijd lastig. Je balanceert op een aan twee kanten snijdend zarrd. Teveel of te complex en je kan worden gezien als arrogant, te weinig of the simpel en je publiek vind het kinderachtig of zich behandelt als een kind. Dat is ook niet goed tenzij je voor kinderen iets maakt.

Share Project :