RenderRebels RenderRebels

Stadswerven

ANIMATIE EN SOCIAAL ECONOMISCHE PROBLEMATIEK

De oude stadswerven van Dordrecht hebben decennia als braakliggend terrein liggen verstoffen in een prachtige hoek van het Dordtse eiland. Nu de stadsonwikkeling van de nabijgelegen wijk en dijk is afgerond is er ruimte ontstaan om ook de stadswerven te ontwikkelen tot een woon-, werk- en recreatiegebied. De video is gemaakt met archief (foto)materiaal om de authenticiteit van het gebied en de orginele gebruikers in beeld te brengen. Dit zet de toon voor een uitleg over de plannen en de intensies van het project.

Hoewel de video is opgezet als wervend, is het zeker ook de bedoeling om het gebied goed uit de verf te laten komen als een verrijking van de stad. De projectontwikkelaar wilde de video hebben klaarliggen voor gebruik in presentaties, op websites, tijdens inspreekavonden of als vaste opstelling op een scherm bij het projectbureau.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Leitmotiv Advertising B.V.
In opdracht van:
AM
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_Leitmotiv
RR_Logo_AM
RR_logo_stars_kl2

ANIMATIE VOOR VISUALISATIE

Hoe breng je in beeld wat geen beelden heeft. Concepten, bewegingen, plannen en nieuwe procedures. De wereld is er vol van, en ze moeten in beeld gebracht. Daar is een animatie uitermate geschikt voor. Want zeg nou zelf, hoe had dit anders gemoeten?
BIj animatie is het ontwikkelen van een visuele stijl eigenlijk het halve werkt. Daarvoor gebruiken wij geen vooropgezette beeldbanken, maar gaan we old-skool. Eerst met potlood, dan met stylus op de touchpad.

Share Project :