RenderRebels RenderRebels

VDB

NIEMAND RUIKT ALTIJD NAAR ROZEN.

Van den Berg Roses is met diverse kassen in Nederland, Kenya en China één van de grootste rozenkwekerijen van de wereld.

Ons werd gevraagd om onder andere 2 films te produceren met als doel de klanten van Van den Berg een kijkje in de keuken te geven waarin we laten zien hoe het productieproces verloopt van de voor de internationale supermarktketens gekweekte rozen in Kenya en de in Nederland geproduceerde topkwaliteit rozen.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Van den Berg Roses
Productie:
Renderrebels
RR_Logo_Van-Den-Berg
RR_logo_stars_kl2

LIVE-ACTION OP LOCATIE

Draaien in een kas is warm en vaak ook wel vochtig. Daar moet je wel rekening mee houden, qua apperatuur, en iets dat wij ook niet wisten: de meeste bedrijven zijn gigantisch, dus neem je fiets mee, dan ben je veel sneller overal. Doen ze zelf ook.

BIj een shoot op een bijzondere locatie is gedegen voorbereiding en kennis van zaken onmisbaar. Ik denk niet dat de eerste beste hipster uit Amsterdam op de hoogte kan zijn van hoe het is om in een kas te draaien. Bij inventarisatie hier op kantoor bleken wij alledrie al meerdere malen shoots in de kas gehad te hebben. En toch konden we elkaar nog tips geven! Tipje van de sluiter: Alle apperatuur moet acclimatiseren. Dus zet het een avond van te voren vast op locatie, liefst ook ergens waar de temperatuur en luchtvochtigheid hetzelfde zijn als tijden de opnames. Heb je meteen geen beslagen lenzen meer.

Share Project :