RenderRebels RenderRebels

Voedingscentrum

ANIMATIE EN DIERENVRIENDEN

Het Voedingscentrum is een account waar we in het verleden al veel voor hebben gedaan. Dit voorbeeld is een combinatie van animatie en live-action. De doelstelling is om te informeren en te overtuigen. We gebruiken het beste van beide werelden.

RR_logo_stars_kl
Opdrachtgever:
Hogeschool Rotterdam
In opdracht van:
EMI
Illustraties:
Caroline Ellerbeck
Voice-Over
Elten Kiene
Productie:
Renderrebels
RR_logo_voedingscentrum
RR_logo_stars_kl2

CONTENT STRATEGIE

We maakten al eerder voor het voedingscentrum video content. Daarom is het schakelen dan heel makkelijk. Je kent de huisstijl, de focus van de organisatie en begrijpt beter dan de eerste keer waar het voedingscentrum voor staat. Leuke ploeg mensen overigens, geen kroketten in de kantine, dat dan weer wel.

Een huisstijl laat zich niet zomaar vertalen in een animatie. Vaak is er binnen een grote organisatie al lang en breed nagedacht over de huisstijl. Zo’n stijlboek richt zich dan vaak wel voornamelijk op print, en niet op online en als online is meegenomen dan zeker geen bewegend beeld. Dan is het bij langdurige samenwerking zaak dat er een klein pakketje van geanimeerde of bewegende huisstijl elementen wordt ontwikkelt. Heb je later veel plezier van.

Share Project :