Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Video marketing strategy Video marketing strategy

WEET WIE JE BENt: Video marketing strategie

Het gaat om begrijpen hoe we nu content tot ons nemen en daarop inspelen.

Play Video

heb jij al een stategie? 

Vast wel! Je doet dingen online, je besteed ook veel aandacht aan offline, maar wat betreft video is het nog een beetje vaag, een beetje hapsnap mischien. Wellicht heb je vooroordelen? 

Wat we doen.

Luisteren, vragen, nog meer praten en dan BAM! Dan hebben we een idee. Een idee waar jij vanadaan komt en waar je naar toe wilt, een idee om video optimaal en effectief in te zetten. Nieuw mischien, gewaagd vast, maar effectief zeker. 

MEten is weten

video marketing heeft al bijkomend voordeel de enorme hoeveelheid data die wordt gegenereerd door een kijker. Die data helpt ons om je nog beter te optimaliseren, maar veel belangrijker: jij ziet de resultaten terug en kan daar wat mee. 

creatief en technisch

In Op dat raakvlak zitten wij. Met jarenlange ervaring met het maken van content voor video campagnes zijn we goed ingevoerd in de zin en onzin van Youtube en Facebook. Ondanks dat hebben we nog steeds creatieve ideeen die werken. Meer weten: 010-2613065

SAMENWERKEN? MEER WETEN? LAAT JE HOooooooooREN!

video producties

We maken al meer als 20 jaar films en video. We zijn video experts en YouTube goeroes. Van reclame tot registratie, van product- tot muziekvideo.

ANIMATIE PRODUCTIE

Animeren is bijzonder vak, wij maken ons eigen werk, en zetten animaties in bij video producties, maar het allerliefst maken we animaties helemaal zelf. Explanimation tot 3d-renders.

Zakelijk Vloggen

Vloggen is een vak apart. Van presentatie tot onderwerpskeuzes, van opnames tot montage, we begeleiden jou of je teamleden naar professionele vloggers.

Video Partner

Ben je actief in de marketing en communicatie sector en wil je video diensten aanbieden? Wij zijn een betrouwbare partner voor white label videodiensten.

contact