Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Video productie Video productie

IN BEWEGING: videoproductie

testimonial, reportage, interview, registratie, productvideo, klantvideo, commercial, videoclip, instructievideo, de lijst is eindeloos. Van kleine cameraklussen tot grote internationale commercial shoots. 

Play Video

je hebt een video nodig?

We ‘draaien’ graag en veel. Je hebt al een idee, een concept, een plan of een script. Nu nog een stelletje professionals die je helpen je visie in beeld te brengen. Waarom bel je niet op? We kunnen je op z’n minst de juiste richting op wijzen. 

je hebt een crew nodig?

Soms kom je handen te kort of heb je geen tijd meer over om alles zelf te doen. Tussen het maken van video’s en het bemiddelen en adviseren zijn we ook nog in staat een netwerk van media mensen te mobiliseren. Maak er gebruik van. 

1.
Concept

Van idee naar concept is de eerste stap

2.
plan

We leggen alles vast en overleggen met de juiste partijen.

3.
Uitvoering

We maken nieuwe beelden en verzamelen alles wat we nodig hebben.

4.
distributie

Een video zonder kijkers is niks, we helpen of verzorgen de distributie

Je hebt advies nodig? 

We hoeven niet alles zelf te doen, we werken meestal samen. Met freelancers, specialist en andere producties. Samen sta je sterk toch. Daarom geven we ook advies en kunnen we bemiddelen. We helpen je bij het vinden van de juiste route in media productie land. 

doe mij zo’n video

Cool, drop even een lijntje of bel met 010-2613065 dan komen we meteen tot zaken. Of kijk even naar wat voorbeelden van ons werk hieronder. Tot snel!

 

 

SAMENWERKEN? MEER WETEN? LAAT JE HOooooooooREN!

video partner

Ben je actief in de marketing en communicatie sector en wil je video diensten aanbieden? Wij zijn een betrouwbare partner voor white label videodiensten.

ANIMATIE PRODUCTIE

Animeren is bijzonder vak, wij maken ons eigen werk, en zetten animaties in bij video producties, maar het allerliefst maken we animaties helemaal zelf. Explanimation tot 3d-renders.

Zakelijk Vloggen

Vloggen is een vak apart. Van presentatie tot onderwerpskeuzes, van opnames tot montage, we begeleiden jou of je teamleden naar professionele vloggers.

VIDEO MARKETING STRATEGIE

We ontwikkelen video marketing strategien voor start-ups, internationale conglomeraten en alles ertussen. Een goede strategie staat als een huis en daar kan je als ontvanger niet omheen.

contact