Close
Type at least 1 character to search
Back to top
Video partner Video partner

OP ZAKELIJK GEBIED
SAMENWERKEN: VIDEOPARTNER

Maak video een onderdeel van de marketingmix voor je klanten. Haal de kennis in huis voor een optimale inzet. 

Play Video

WIE BEN JIJ? Voor wie is dit dan?

Je bent van een marketing en/of communicatiebureau of afdeling en gebruikt voor je klanten nog niet structureel video of animatie in de mix, of je hebt voor je video en fotografie verschillende partijen die je per campagne of project inhuurt. 

Wat we willen? op z’n rotterdams?

In plaats van een team van 2 tot 6 mensen voor video en animatie content in dienst te nemen, zet je RenderRebels in voor het maken van de content van je klanten. Alleen als het nodig is, en zonder dat je zelf veel kennis nodig hebt van video of animatie.

WIE ZIJN WIJ? Wat is onze rol?

Wij zijn een partij die white-label video, fotografie en animatie diensten aanbiedt. We adviseren, regisseren en coördineren alles wat op beeld beweegt voor jou. Wij willen samenwerken  zodat jij video en animatie kan toevoegen aan je diensten en wij kunnen werken aan mooie content. 

Wat nog meer dan? 

We delen kennis en ervaring. We geven zelfs workshops! Die werken geweldig om het kennisniveau over video en animatie binnen je organisatie te verhogen. Bovendien zijn de workshops een mooie manier om klanten te laten kennismaken met video. 

HOE WERKT DAT in de praktijk?

Per project wordt bepaald welk aandeel RenderRebels in de overkoepelende marketing mix kan nemen. We bereiden pitches voor, gaan mee op klantgesprekken en brengen legitimiteit mee die klanten kan overtuigen de contentproductie bij jou neer te leggen. 

Waarom een partnerschap?

Door een intensieve samenwerking aan te gaan, leer je elkaar beter kennen. Dit zorgt voor een soepele samenwerking op meerdere projecten en voorkomt dat we telkens weer moeten werken aan de zakelijke relatie voordat we tot de kern komen: mooie dingen maken voor onze gezamenlijke klanten.

WHITE Label? hoezo dan?

Zakelijk, los, flitsend, degelijk of helder. Kort of lang, met geluidseffecten, jump cuts of eind kaarten. Die veelzijdigheid in stijlen, die we ontwikkelen en schaven, maakt ons geschikt om white label partner te zijn. Letterlijk een label binnen jouw netwerk van brands en imago’s. 

RENDERREBELS IS WHITE LABEL GENOEG.

RenderRebels wil een goede reputatie hebben, maar niet in het publieke domein.  In de uitvoering zijn we praktisch, schaalbaar en altijd op zoek naar originaliteit en verrassing, omdat we ons niet vastbijten in het proces, maar focussen op de inhoud. 

 

workshops

Video en animatie zijn nog steeds complexe producten met voor veel mensen nog veel geheimen. Die onzekerheid en aannames zorgen voor miscommunicatie, onbegrip en soms zelfs een beetje frustratie. In onze workshops proberen we sommige van deze vooroordelen en mischien wel angsten weg te nemen bij jou op kantoor of bij klanten. 

bijvoorbeeld: workshop video

Afhankelijk van het kennisniveau leggen we aan de hand van een praktijkvoorbeeld uit hoe we video het beste in kunnen zetten. We gaan terug naar de core, wat is de boodschap die we over willen brengen en bouwen vanuit die gedachte een videoconcept, dat we uitwerken tot een campagne plan. Gedurende het proces geven we inzicht in wat er komt kijken bij dit verborgen proces, waar de key-moments liggen bij videoproductie. Indien er ook klanten deelnemen is het mogelijk de workshop in te richten als een brainstormsessie over een fictieve videocampagne.

Bijvoorbeeld: workshop animatie 

Animatie is duur, tijdrovend en een vak apart. Dit zijn de drie meest gehoorde antwoorden op de vraag: Waarom maken we geen animatie. Een observatie is dat animatie inzichtelijk wat in werkelijkheid niet inzichtelijk is. Omdat het niet bestaat (pratende muis) omdat het niet te filmen is (binnenkant kernreactor). Animatie mits goed ingezet is krachtig, aantrekkelijk en bijna altijd onderdeel van een groter project. Met de workshop proberen we de vooroordelen omtrent de inzet van animatie weg te nemen en inzichtelijk te maken hoe animatie effectief kan worden ingezet.

SAMENWERKEN? MEER WETEN? LAAT JE HOooooooooREN!

video producties

We maken al meer als 20 jaar films en video. We zijn video experts en YouTube goeroes. Van reclame tot registratie, van product- tot muziekvideo.

ANIMATIE PRODUCTIE

Animeren is bijzonder vak, wij maken ons eigen werk, en zetten animaties in bij video producties, maar het allerliefst maken we animaties helemaal zelf. Explanimation tot 3d-renders.

Zakelijk Vloggen

Vloggen is een vak apart. Van presentatie tot onderwerpskeuzes, van opnames tot montage, we begeleiden jou of je teamleden naar professionele vloggers.

VIDEO MARKETING STRATEGIE

We ontwikkelen video marketing strategien voor start-ups, internationale conglomeraten en alles ertussen. Een goede strategie staat als een huis en daar kan je als ontvanger niet omheen.

contact