Close
Type at least 1 character to search
Back to top
zakelijk vloggen zakelijk vloggen

Wat dan?: zakelijk vloggen

Groei je publiek met aanstekelijke en deelbare content. 

Play Video
01
Concept

Van idee naar concept is de eerste stap

02
plan

We leggen alles vast en overleggen met de juiste partijen.

03
Uitvoering

We maken nieuwe beelden en verzamelen alles wat we nodig hebben.

04
distributie

Een video zonder kijkers is niks, we helpen of verzorgen de distributie

VLOGGEN, WAAROVER DAN?

Dit is de vraag die meer zakelijke vlogs zich zouden moeten stellen. De crux is deelbare content. Vloggen begint dus bij het kennen van je klant, je publiek. Dan komen wij om de hoek kijken. Hoe gaan we jouw merk, service, dienst of product koppelen aan je publiek en: hoe doen we dat zodat het deelbaar blijft. 

de schrijfsessie

Zeker in het begin wil je elk vlog uitgeschreven hebben. Soms wil het zelfs van autocue lezen. Geschreven teksten zijn geen gesproken woorden, dus we helpen je graag bij het schrijven van je vlogteksten

de brainstorm

één dag, één ruimte en als je eruitkomt heb je een goed idee waar je blog over zou moeten gaan en een kalender met minstens 20 onderwerpen voor je vlogs. In de middag oefenen we vloggen, zodat we kunnen kijken waar we nog meer kunnen helpen. 

de opnames

Afhankelijk van je vertrouwen voor en achter de camera kan je harstikke leuk zelf opnames maken, maar je kan het ook achter de presentatiedesk in onze studio doen. Dan helpen we je meteen met wat regie-aanwijzingen. 

de ondersteuning

Welke camera, zit ik goed in beeld, wat kan ik het beste doen qua privacy, met welk programma kan ik makkelijk monteren. Hoe krijg ik een YouTube certificering. De keuze is aan jou. Op welk gebied ben je op zoek naar ondersteuning?

de workshop

Wil je zakelijk gaan vloggen, dan kan je een eventueel een cursus volgen. Je kan je ook inschrijven voor een 1-op-1 workshop, waarin we op maat tekst en uitleg geven over alle aspecten van vloggen. Net waar je behoefte aan hebt. 

SAMENWERKEN? MEER WETEN? LAAT JE HOooooooooREN!

video producties

We maken al meer als 20 jaar films en video. We zijn video experts en YouTube goeroes. Van reclame tot registratie, van product- tot muziekvideo.

ANIMATIE PRODUCTIE

Animeren is bijzonder vak, wij maken ons eigen werk, en zetten animaties in bij video producties, maar het allerliefst maken we animaties helemaal zelf. Explanimation tot 3d-renders.

VIDEO PARTNER

Ben je actief in de marketing en communicatie sector en wil je video diensten aanbieden? Wij zijn een betrouwbare partner voor white label videodiensten.

VIDEO MARKETING STRATEGIE

We ontwikkelen video marketing strategien voor start-ups, internationale conglomeraten en alles ertussen. Een goede strategie staat als een huis en daar kan je als ontvanger niet omheen.

contact